Her kan du lese hva kundene våre synes om Scala undertøy mot cellulitter.

«Aller først må jeg få takke for dette suverene undertøyet! Jeg har hatt mine Shapewear med høy midje i 14 dager, og ser tydelig forskjell allerede nå. Behagelige er de også!«

/ Jenny Kullander, 37 år

Les mer >>

«Jeg kjøpte det fem måneder etter fødselen og har gått ned to størrelser. Det tok ikke lang tid før jeg glemte at jeg hadde det på meg, det «smelter fast», på en måte. Det blir en vane, i tillegg til at det former kroppen utrolig fint under bukser og er superbehagelig å bære. Ikke minst er det morsomt å se så fort forskjell

/ Molly Aulin, 35 år

Les mer >>

«Jeg har brukt det i ca. 6 uker nå, og forandringen er hele 8 cm, rundt regnet. Huden har blitt strammere, og lårene mine gnisser ikke lenger mot hverandre!«

/ Karin Jensen, 33 år

Les mer >>

«Jeg vil bare få takke for et supert produkt! I starten merket jeg ikke noe som helst, men etter et par uker var det som om alt kom på en gang!
Strekkmerkene mine er snart borte(!). Cellulittene blir bare færre og færre.
Akkurat nå er jeg helt overlykkelig!»

/ Hanna L, 18 år

Les mer >>

«Jeg syntes at produktet jeg testet var veldig bra. Etter bare 5–6 dager var forskjellen både synlig og følbar. Første gang bestilte jeg Medium, men siden jeg nå har gått ned en størrelse, har jeg blitt ”tvunget” til å bestille Small i stedet!«

/ Anette Juuso, 40 år

Les mer >>

«Allerede etter en ukes bruk føltes huden jevnere og mykere, og jeg merket hvordan skinnet på en måte var blitt fastere og ’hardere’.
En annen fordel er at det sitter utrolig behagelig mot kroppen til å være et shapewear-plagg.»

/ Ulrika Hasselqvist, 40 år

Les mer >>

«Buksene er fantastiske å ha på, og føles ikke ”nylonaktige”. De gir en fin fornemmelse av støtte, men uten å stramme eller presse ubehagelig. Alle klær tar seg bedre ut over dem! Ingen fettvalker som buler over bukselinningen.«

/ Susanne Stevns, 52 år

Les mer >>

«Framfor alt er jeg forbløffet over at undertøyet jobber uten at jeg egentlig trenger å gjøre noe som helst … I dette tilfellet har jeg virkelig vært en ambassadør for Scala shapewear mot cellulitter.«

/ Linda Königsson, 37 år

Les mer >>

Jenny Kullander, 36 år, Norrköping

”Aller først må jeg få takke for dette suverene undertøyet! Jeg har hatt mine Scala Bio Promise Slimming Legging og Scala Bio Promise Anti-Cellulite Shapewear med høy midje i 14 dager, og ser tydelig forskjell allerede nå. Behagelige er de også! Jeg har spredd det glade budskap, så tre av venninnene mine har allerede bestilt dem også, og selv skal jeg snart legge inn en ny bestilling på enda en shapewear med høy midje og tightsen (men nå må jeg ha Small, ettersom målene mine har blitt mindre).

Dette er det første produktet mot cellulitter jeg har prøvd som virkelig fungerer og holder hva det lover. Jeg har trent regelmessig i mange år og spiser sunt, men til tross for dette begynte det å dukke opp cellulitter på baksiden av lår og rumpe da jeg rundet 30. Etter at jeg fødte mitt andre barn, som nå er ett år, fikk jeg i tillegg cellulitter på oversiden av knærne – og i likhet med cellulittene på rumpe og lår, ble jeg ikke kvitt dem samme hvor mye jeg trente. Jeg har forsøkt diverse dyre cellulittkremer og ulike massasjer, men ingenting har hjulpet – før nå!”

Molly Aulin, 35 år, Stockholm

«Aller først vil jeg takke for et kjempebra produkt! Jeg kjøpte det fem måneder etter fødselen og har gått ned to størrelser.

Det tok ikke lang tid før jeg glemte at jeg hadde det på meg, det «smelter fast», på en måte. Det blir en vane, i tillegg til at det former kroppen utrolig fint under bukser og er superbehagelig å bære. Ikke minst er det morsomt å se så fort forskjell. Jeg ventet ikke til ammeslutt med å bruke det, og jeg har fullammet.

Vil også nevne at jeg fikk mensen tilbake etter 7 dagers bruk av buksen, noe som virkelig beviser at blodsirkulasjonen øker (dette kan ta opptil et år etter fødselen). Jeg gikk opp 23 kg i løpet av graviditeten, og mye takket være produktet deres, har jeg bare 2 kg igjen til min opprinnelig vekt. Og mye jevnere ben og finere rumpe enn før.
Derfor kan jeg virkelig anbefale dette produktet noen måneder etter fødsel, mot en gjenstridig mage eller rumpe.»

Karin Jensen, 33 år, Køpenhavn

”Jeg jobber i en av butikkene som selger Scala Bio Promise Shapewear. Da jeg fikk høre at vi skulle ta det inn, ble jeg sugen på å prøve dette undertøyet, som egentlig luktet mer av ’TV-shop’ enn av troverdighet, om man kan si det sånn …

Jeg har brukt det i ca. 6 uker nå, og forandringen er hele 8 cm, rundt regnet. Jeg har ikke endret kostholdet, eller andre rutiner i hverdagen for den saks skyld. Jeg har hatt et opphold på litt over en uke, og jeg har bare på meg undertøyet 6 dager i uken.

Jeg er selvsagt kjempefornøyd med shapewear. Huden har blitt strammere, og lårene mine gnisser ikke lenger mot hverandre!Kundene våre er for øvrig like entusiastiske som meg.”

Hanna L, 18 år, Hässelby

«Jeg vil bare få takke for et supert produkt! I starten merket jeg ikke noe som helst, men etter et par uker var det som om alt kom på en gang!

Strekkmerkene mine er snart borte(!), og jeg har strevd for å bli kvitt dem siden jeg var 10 år! Cellulittene blir bare færre og færre. Akkurat nå er jeg helt overlykkelig!

I tillegg er det behagelig å ha på seg. Det er praktisk å bære under skjørt og kjoler, og jeg vil fortsette å bruke det også når jeg er fornøyd med kroppen min.

Både mamma og jeg er skeptiske til ulike produkter, men dere hadde noe som fikk meg til å falle pladask.

Om litt over en uke har det gått en måned, og da skal jeg evaluere produktet for henne. Hvis jeg er fornøyd, skal mamma bestille et par selv, har hun sagt.

Jeg er jo allerede mer enn fornøyd, så om en ukes tid legger mamma garantert inn en bestilling.
Nå ser jeg fram til bikinisesongen 2011, da jeg for første gang kan slippe å skamme meg over kroppen min, slik jeg har gjort de siste 8 årene!

Tusen millioner takk!»

Anette Juuso, 40, Offerdal

«Jeg syntes at produktet jeg testet var veldig bra. Etter bare 5–6 dager var forskjellen både synlig og følbar. Jeg vil fortsette å bruke Scala Bio Promise, fordi det virkelig fungerer!

Første gang bestilte jeg Medium, men siden jeg nå har gått ned en størrelse, har jeg blitt ”tvunget” til å bestille Small i stedet!»

Ulrika Hasselqvist, 40 år, Stockholm

«Allerede etter en ukes bruk føltes huden jevnere og mykere, og jeg merket hvordan skinnet på en måte var blitt fastere og ’hardere’. Det var ganske fascinerende, særlig med tanke på at jeg var så skeptisk før jeg prøvde undertøyet.

En annen fordel er at det sitter utrolig behagelig mot kroppen til å være et shapewear-plagg. Og til tross for det litt tykkere materialet, er det ikke varmere enn mitt vanlige undertøy, hvilket var en positiv overraskelse.

Etter å ha båret det i alle mine våkne timer i litt over en måned, har jeg egentlig bare godt å si om Scala Bio Promise. Riktignok er det litt mer kronglete å ta på seg enn vanlige truser, men det er mer enn verdt bryet.

Jeg har anbefalt Scala Anti-Cellulite Shapewear til mange av vennene mine. Det hadde jeg aldri kunnet gjøre hvis jeg ikke selv hadde følt at undertøyet leverer varene.»

Susanne Stevns, 52 år, Sjælland

«Da jeg fikk Scala Bio Promise-undertøyet mitt for tre uker siden, hadde jeg lagt på meg 3 kilo, og det har trolig bremset en oppadgående kurve. Jeg har i hvert fall gått ned et halvt kilo igjen. Målene mine er likevel de samme enn så lenge.

Buksene er fantastiske å ha på, og føles ikke ”nylonaktige”. De gir en fin fornemmelse av støtte, men uten å stramme eller presse ubehagelig.

Alle klær tar seg bedre ut over dem! Ingen fettvalker som buler over bukselinningen. (Heller ikke med buksene som var blitt litt for stramme på grunn av de 3 ekstra kiloene.) Klær jeg tidligere nølte med å bruke fordi de satt for stramt, går på i en fei, føles fine og ser bra ut.
Å ta seg godt ut gir litt ekstra energi. Jeg retter ryggen og kjenner at humøret stiger.»

Linda Königsson, 37 år, Göteborg

«Den tynnere og billigere modellen Scala Bio Fir Opaque Tight sitter som et par vanlige strømpebukser. Den har ingen ordentlig shapewear-effekt sammenliknet med Scala Bio Promise-modellen, som føles betydelig bedre kvalitetsmessig, eller rettere sagt; den føles ikke i det hele tatt når man har den på seg (til tross for at den dekker magen). Den holder også mine mer utflytende deler på plass, så det er logisk at den koster mer.

Å reklamere for et produkt som virker for godt til å være sant, innebærer å sette sin troverdighet på spill. Men i dette tilfellet har jeg virkelig vært en ambassadør for Scala shapewear mot cellulitter.Framfor alt er jeg forbløffet over at undertøyet jobber uten at jeg egentlig trenger å gjøre noe som helst.

Greit, så kreves det et par knebøy for at undertøyet skal sitte bra i skrittet når man tar det på, men når det er godt og vel på plass, merkes det ikke resten av dagen. En annen fin detalj er at mansjettene er brede, slik at de ikke klemmer. Ellers kunne de gjerne økt lengden på bena på den modellen jeg har. De skulle vært noen centimeter lengre …»